Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak pozor pohádka "Jak bohatý ještě k většímu bohatství přišel" je pouze opozitum k pohádce "Jak chudák do ještě větší nouze přišel" a to je pohádka, společně se syrovým pohádkovým hororem "O 13 tchyních" a celkem roztomilým "Kašpárkovým hrobečkem", z dílny Járy Cimrmana, což lze ověřit v předmluvě k dramatické pohádce "Dlouhý, Široký a Krátkozraký". Takže se trošku s Troškou mírněte, JdC je totiž jiná liga. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Není snadné vyhrát armádní tendr. Zpravidla je otevřený a jediným kritériem bývá cena. Podstatné je, jestli byl tendr cinknutý nebo ne a to pan autor taktně zamlčel. A kdyby byl, dovolím si podotknout, že by to nebyl první cinknutý tendr v naší armádě.

0 0
možnosti
Foto

Poslední část poslední věty je hluboká pravda.

1 0
možnosti
MB

Je to smutné, ale nejde to ! Vybuzené naděje, ODA, VV, ANO a pak to navyklé ... Žádná očista se nekoná, ba naopak ochotný vjezd do bažin ! Okatá podpora nebohého oligarchy Prezidentem - nesmyslná návštěna Čapího hnízda - před ukončením vyšetřování, (osvědčené děti vždy s sebou). Pokutu za dotace 22 mil. Kč zaplatí Faltýnek ze svých zdrojů, aby ČR neutrpěla - všechny podivné prachy se vrátí - nepodivné ponechají ... Tím bude lípe a na Kájínka je třeba též myslet ! ... :-)

5 0
možnosti
MK

M10i93l76a33n 24K91e18s33l

10. 4. 2017 18:48

O tom zda bude také zrušen tendr na vesty se ani necekne.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS