Diskuse

Televizní zprávy? Už ne, jen Černá kronika.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Copak nikdo nechápe že nás televize po našem celodenním shonu chce potěšit? Přesně podle rčení že "člověka potěší cizí neštěstí" A já dodám "nechval dne před shlédnutím večerních zpráv v televizi.

0 0
možnosti
JB

Ještě existuje čím dál větší skupina lidí, kteří se prostě na zprávy nedívají -právě pro přebytek negativních správ a minimum těch pozitivních.. A v mém okolí je i čím dál početnější skupina známých, kteří televizi buď vůbec nemají, nebo ji zapínají jen na pečlivě vybrané pořady! ;-)

1 0
možnosti
DB

Co jste popsal, je jen jeden faktor, kterým vládnoucí šlechta ohlupuje národ, i celá koncepce zpráv, jejich ukončení, jejich přeskakování témat a tak podobně, je z psychologického hlediska jen ničení pozornosti, tedy ohlupování národa. A krom zpráv má veřejnoprávní televize i jiné povinnosti, které si ovšem absolutně neplní. Pokud někdo chce skutečně kvalitní informace musí číst knihy a to knihy kvalitní, které se ovšem velmi často v češtině vůbec nevyskytují, nebo se sice vyskytnou ale až když jsou již dávno neaktuální.

Zatímco v jiných evropských veřejnoprávních televizních stanicích lze velmi pohodlně najít i spousty vzdělávacích programů, včetně výuky jazyků, matematiky a dalších základních maturitních předmětů, naše veřejnoprávní televize českou populaci jen ohlupuje...a když se toto ohlupování koná velmi dlouho, jisté vysoké procento lidí si ani nevšimne a bude to považovat ze velmi správný stav a budou spokojeni.

Politické debaty v české televizi jsou na tak nízké úrovni, že se na ně nedá ani dívat. V jiných evropských televizích dostanete sice také protichůdné názory, ale na naprosto jiné úrovni, jak slušnostní a morální tak i na úrovni kvality informací a přemýšlení. U nás se takovéto debaty objevují velmi sporadicky a vůbec nejsou v televizi ale někdo je organizuje soukromě v nějakém sále, kde se koná přednáška nebo i debata na jisté aktuální téma, ale na vysoké úrovni.

A nedostatků v české televizi je tolik, že nejdou ani vyčíslit a to ve spojení s panem ředitelem, který odvání naprosto podřadnou práci. Asi nejspíše na zakázku někoho jiného.

Ona černá kronika je jen jeden z faktorů jak UDRŽOVAT OBYVATELSTVO V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI....a daří se. Bohužel.

A přitom je tomu naopak, jestli chceme někdy v blízké budoucnosti něco ve světě a v Evropě znamenat, musíme mít nejlepší vzdělávání, protože doby kdy byla vysoká potřeba nevyučených traktoristů a nevyučených soudců a nevyučených profesorů jsou dávno pryč. Přežije jen ten, kdo bude víc vědět a víc umět.

2 0
možnosti
Foto

Je to cynické, co napíši, ale kdyby se měla objevovat a uctívat všechna lidská neštěstí, mám na mysli zejména teroristické útoky na civilní obyvatelstvo, nebylo by v TV zprávách nic jiného, než samé "minuty ticha" / důležitá jednání, sportovní přenosy a pod. / a Eiffelovka a ostatní skvosty by byly zhasnuty už téměř nepřetržitě. Ve světě se dnes děje tolik násilí, že si to ani nikdo nedovede reálně představit. Bohužel . . .:-(

0 0
možnosti
KB

K57a75r85e56l 70B78o78k

30. 5. 2017 19:30

Proč tolik pesimismu. Já jsem na světě rád a dnešní situace v republice se mně líbí.

1 0
možnosti
SB

Máte naprostou pravdu. Říkal jsem si, co kdyby některý kanál záměrně uváděl ve zprávách jen pozitivní denní zprávy. Přímo s názvem :Pozitivní zprávy. Snad by to mělo sledovanost. Rozhodně by měl člověk lepší náladu. A mohl by to střídat podle potřeby: Černá kronika nebo Pozitivní zprávy.

5 0
možnosti
MD

I bulvar ma sve misto ve spolecnosti lidi. Dost casto je o lici a rubu. Lidi, deni.

0 0
možnosti
DH

D25a17v18i21d 50H73o63l16e13c

30. 5. 2017 15:33

Každý kdo podporuje muslimskou migraci prakticky souhlasí a možná i nevědomky podporuje teroristické útoky.V nynější době je každý terorista muslim.Tvrdit že to je islamista je pitomost.Přece každý muslim vyznává islám a je islamista.

8 0
možnosti
VV

To zni logicky. Kazdy komunista tedy vyznava komunismus a tim padem je komunista.

Nemci tomu rikaji Doppelt gemoppelt.

0 0
možnosti
Foto

Zkouším vzpomenout, jakou náladu jsem měl za socialismu, kdy jsme slyšeli jen pozitiva a přiznávám, že asi stejně mizernou.:-)

1 0
možnosti
AR

Ano, tehdy v médiích byly jen samé úspěchy. Teď zase negativy.

2 0
možnosti

A co tak vybrat si správnej kanál? ;-D Jinak sám byste se od rána do večera asi taky nedíval jen na Baghdád, a někdo má k žehlení fakt raději telenovelu :-)

2 0
možnosti